SchuldHulpMaatje Breda zoekt bestuurders

In maart heeft de Stichting “SchuldHulpMaatje” al een oproep geplaatst voor kandidaat-bestuurders.
Daarop zijn tot nu toe nog maar weinig reacties ontvangen. Zeker in deze onzekere en spannende tijd hebben veel mensen meer dan genoeg aan hun hoofd. Misschien wel met interesse gelezen, maar ook gedacht: ‘Nu even niet…’
Dat is begrijpelijk, maar ook jammer. Juist nu hebben we mensen uit Breda nodig, die (mede) leiding willen geven aan SchuldHulpMaatje. In deze tijd verkeren veel inwoners van Breda e.o. in onzekerheid en kennen ze soms grote financiële zorgen. Namens de Bredase kerken wil SchuldHulpMaatje juist voor die groep mensen er zijn. Dat kan niet zonder deskundige en betrokken bestuurders die zich het lot van deze groep mensen aantrekken en zich vooral voor deze mensen sterk willen maken naar het gemeentebestuur, fondsen, bedrijven en binnen het sociaal domein!

De landelijke vereniging SchuldHulpMaatje Nederland wil daarbij alle noodzakelijke ondersteuning bieden. Dat doet men door deskundige en betrokken maatjes op te leiden, die zich met hart en ziel kunnen inzetten voor inwoners van Breda e.o. die schulden hebben of zorgen over hun financiën.
Maar ook door nieuwe bestuurders waar nodig en mogelijk te steunen in hun zo belangrijke werk.

Voel jij/voelt u zich bij dit werk betrokken? Schroom dan a.u.b. niet en neem contact op met ondergetekende. Graag maakt hij kennis met mannen en/of vrouwen, die mogelijk bestuurlijke ervaring hebben, het lokale sociale domein redelijk goed kennen en die gemakkelijk contacten kunnen leggen. Wilt u eerst meer informatie? Neem ook dan contact op. Hij, de coördinator of een oud- bestuurder van SchuldHulpMaatje Breda zijn zeker bereid ervaringen met u te delen.

Ik hoop van menig betrokken Bredanaar(se) binnenkort een app of mail te ontvangen met een c.v. en een korte motivatiebrief of een verzoek om meer informatie. Mag ik op u rekenen?

Wout Lourens, interim-bestuurder SchuldHulpMaatje Breda
tel. 06-25558032
Email: wouterlourens@gmail.com

Print Friendly, PDF & Email