Blijf op de hoogte 

Nieuws

Bijeenkomsten rondom Maria

Behalve dat we op woensdagmiddag in de maand mei het rozenhoedje bidden, organiseren we ook 2 bijeenkomsten rondom Maria.

Je bent van harte welkom om met ons mee te bidden!

Print Friendly, PDF & Email

Reliek Heilige Bernadette Soubirous naar Nederland

Een schrijn met een reliek van de Heilige Bernadette Soubirous komt in april vanuit Lourdes naar Nederland en doet dan veertien bijzondere kerken en bedevaartplekken aan.

In het bisdom Breda trekt de reliekschrijn van zaterdag 20 tot en met donderdag 25 april langs kerken in Hulst, Sint Willebrord, Bergen op Zoom en Breda.

Op de website van het bisdom is hieromtrent alle informatie te vinden. Tevens is er een speciale themapagina rondom de reliekschrijn.

Print Friendly, PDF & Email

De nieuwe Lieve Hemel is uit!

Onlangs is editie 10.1 van ons parochieblad Lieve Hemel verschenen: ‘Waarom stierf Jezus?’ Ook deze keer met de laatste nieuwtjes over onze parochie en artikelen die u niet mag missen.

Inmiddels is het blad weer op de gebruikelijke wijze verspreid. Heeft u (deze keer) geen parochieblad ontvangen, maar wilt u dit blad wel krijgen, laat het ons weten! U kunt dit doen door telefonisch contact op te nemen met het secretariaat van de parochie of door een mail te sturen naar: info@parochiemariamagdalena.nl

(click maar op de cover)

Print Friendly, PDF & Email

Sobere maaltijd in de Vastentijd

Woensdag 20 maart om 18.00 uur in de RK kerk OLV ten Hemelopneming

Deze maaltijd wordt elk jaar georganiseerd door de RK Kerk OLV ten Hemelopneming en de Protestantse Gemeente Het Kruispunt.
We starten met een korte viering met gebed en zang, gevolgd door een kort verhaal over het goede doel van deze avond.

Tijdens de maaltijd halen we geld op voor de Stichting Care Karnataka.

Opgeven voor deze maaltijd kan op verschillende manieren.
Telefonisch: Lia van Lier: 06 – 23 99 88 89
Hans van ’t Nedereind: 06 – 23 34 14 23
Elly van den Bliek: 06 – 12 30 73 92
Inschrijfstrookje: te vinden in de hal van de kerk
Na het invullen inleveren in de brievenbus van de kerk.
Via de mail: hansvtnedereind@hetnet.nl

Print Friendly, PDF & Email

Projecten Vastenperiode 2024 – 2

Actie voor Stichting Leergeld Breda

Alle kinderen mogen meedoen!
In Nederland leeft 1 op de 12 kinderen in armoede. In Breda zijn dit ca 3.300 kinderen. Omdat er niet genoeg geld is, kunnen deze kinderen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Voor hen springt Stichting Leergeld in de bres. Immers: Alle kinderen mogen meedoen! Want nu meedoen is straks meetellen!

Wat doet Stichting Leergeld?
Leergeld helpt kinderen (4 tot 18 jaar) uit gezinnen met geldzorgen in Breda. Hun hulp is erop gericht dat alle kinderen in Breda dezelfde kansen hebben. Leergeld helpt met schoolspullen, zoals een laptop of rekenmachine of een fiets. Want kinderen die meedoen horen erbij en maken nieuwe vriendjes.

(meer…)
Print Friendly, PDF & Email
Print Friendly, PDF & Email