Nieuws vanuit de werkgroep Vormselvoorbereiding

Zoals aangegeven in onze laatste berichtgeving van juni jl, zijn we dit jaar niet in september gestart met de vormselvoorbereiding vanwege de Corona (COVID-19) pandemie.

Ondertussen heeft het Bisdom aangegeven dat de vormselvieringen weer opgestart mogen worden. We zullen daarom eind dit jaar (november/december) beginnen met de werving van de vormelingen en in januari opstarten met een aangepaste vormselvoorbereiding.

Op donderdag 10 december zal er een informatievond voor de ouders gegeven worden. De vormselviering zal gepland worden voor half april.

Zit uw kind in groep 8 en wil hij/zij misschien meedoen met de vormselvoorbereiding? Geeft u dan de naam- en adresgegevens van uw kind door aan de vormselwerkgroep. Wij zorgen er dan voor dat u op tijd alle informatie binnen krijgt.

De situatie rond de Corona (COVID-19) pandemie blijft onzeker. Indien nodig zullen we u hiervan op de hoogte houden via de volgende kanalen: lokale (digitale) wijkbladen, website parochie en de nieuwsbrief. Voor vragen zijn we bereikbaar via het volgende e-mail adres: vormselwerkgroep@hotmail.nl.

Han Geppaart, Pastoraal Werker

Janet Janssen

Print Friendly, PDF & Email