Adressen:
kerk H. Moeder Gods, Effenseweg 3, 4838 BA Breda
Princenhage: kerk H. Martinus, Haagsemarkt 2, Breda
Prinsenbeek: OLV ten Hemelopneming, Markt 32, 4841 AC Prinsenbeek

Het is noodzakelijk om te reserveren voor de weekendvieringen in Effen, Princenhage en Prinsenbeek. Dit kan telefonisch (076 5412231) of via de mail: info@parochiemariamagdalena.nl Dit kan tot donderdag 18.00uur voor de betreffende zondag.
Ook vragen wij u om een mondkapje te dragen, alle hygiënische maatregelen in acht te nemen en bij klachten thuis te blijven.

Donderdag 15 april

• 09.00 H. Martinus: Eucharistieviering. Voorganger: Gilbert Razon.

Zaterdag 17 april

• 10.30 OLV ten Hemelopneming: Viering Eerste Communie. Voorganger: Gilbert Razon. M.m.v. koor Resonans.
  • 14.00 OLV ten Hemelopneming: Viering Eerste Communie. Voorganger: Gilbert Razon. M.m.v. koor Resonans.

Zondag 18 april

• 09.30 OLV ten Hemelopneming: Communieviering. Voorganger: Parochianen. M.m.v. koor Intermezzo.
  • 09.30 H. Moeder Gods: Eucharistieviering. Voorganger: Gilbert Razon / Han Geppaart. M.m.v. kerkkoor
  • 11.00 H. Martinus: Eucharistieviering. Voorganger: Gilbert Razon / Han Geppaart. M.m.v. Martinuskoor.

Dinsdag 20 april 2021

• 09.00 OLV ten Hemelopneming: Eucharistieviering. Voorganger: Gilbert Razon.

Donderdag 22 april

• 09.00 H. Martinus: Communieviering. Voorganger: Ed de Kever.

Zaterdag 24 april

• 10.30 H. Martinus: Viering Eerste Communie. Voorganger: Gilbert Razon.  M.m.v. koor JKP.
  • 14.00 H. Martinus: Viering Eerste Communie. Voorganger: Gilbert Razon. M.m.v. koor JKP.

Zondag 25 april

• 09.30 OLV ten Hemelopneming: Eucharistieviering. Voorganger: Gilbert Razon. M.m.v.  koor Amicitia.
  • 09.30 H. Moeder Gods: Communieviering. Voorganger: Han Geppaart. M.m.v. Kerkkoor.
  • 11.00 H. Martinus: Eucharistieviering. Voorganger: Gilbert Razon / Han Geppaart. M.m.v. cantor.

Dinsdag 27 april

• 09.00 OLV ten Hemelopneming: Communieviering. Voorganger: Han
  •  Geppaart.

Donderdag 29 april

• 09.00 H. Martinus: Communieviering. Voorganger: Han Geppaart.