Zondag 14 April Palmpasen

• 09.30 H. Moeder Gods: Eucharistieviering. Voorganger: Heinz Baart/Ben Hendriksen. M.m.v. Kerkkoor.
  • 09.30 OLV ten Hemelopneming: Communieviering. Voorganger: Han Geppaart. M.m.v. Koor Amicitia.
  • 11.00 H. Martinus: Eucharistieviering. Voorganger: Heinz Baart/Ben Hendriksen. M.m.v. Martinuskoor.

Dinsdag 16 April

• 09.00 OLV Altijddurende Bijstand: Gebedsviering: Parochianen.
  • 09.00 OLV ten Hemelopneming: Communieviering. Voorganger: Han Geppaart.

Donderdag 18 April Witte Donderdag

• 19.00 OLV ten Hemelopneming: Eucharistieviering. Voorganger: Paul Heye/Han Geppaart/Ben Hendriksen/Henny Spooren. M.m.v. koor Resonans.

Vrijdag 19  April Goede Vrijdag

• 15.00 H. Martinus: Kruisweg voor kinderen. Voorganger: Han Geppaart.
  • 15.00 OLV ten Hemelopneming: Kruisweg. Voorganger: Henny Spooren.
  • 19.00 OLV ten Hemelopneming: Gebedsviering. Voorganger: Han Geppaart/Henny Spooren. M.m.v. Martinuskoor

Zaterdag 20 April Stille Zaterdag

• 16.00 H. Martinus: Peuter- en kleuterviering. Voorganger: Han Geppaart
  • 19.00 H. Moeder Gods: Communieviering. Voorganger: Henny Spooren. Familieviering. M.m.v. kerkkoor.
  • 21.00 OLV ten Hemelopneming: Eucharistieviering. Paaswake. Voorganger: Paul Heye/Han Geppaart/Ben Hendriksen/Henny Spooren. M.m.v. koor Amicitia.

Zondag 21 April Pasen

• 09.30 H. Moeder Gods: Eucharistieviering. Voorganger: Paul Heye/Ben Hendriksen. M.m.v. Kerkkoor.
  • 09.30 OLV ten Hemelopneming: Eucharistieviering. Voorganger: Fons Burm/Han Geppaart. M.m.v. Cecilia koor.
  • 11.00 H. Martinus: Eucharistieviering. Voorganger: Paul Heye/Ben Hendriksen. M.m.v. Martinus koor.

Dinsdag 23 April

• 09.00 OLV Altijddurende Bijstand: Communieviering. Voorganger: Han Geppaart.
  • 09.00 OLV ten Hemelopneming: Communieviering. Voorganger: Henny Spooren.

Donderdag 25 April

• 09.00 H. Martinus: Communieviering. Voorganger: Han Geppaart.

Zondag 28 April  2e zondag van Pasen (Beloken Pasen)

• 09.30 H. Moeder Gods: Communieviering. Voorganger: Ben Hendriksen. Samenzang.
  • 09.30 OLV ten Hemelopneming: Eucharistieviering. Voorganger: Fons Burm. M.m.v. Koor Amicitia.
  • 11.00 H. Martinus: Communieviering. Voorganger: Ben Hendriksen. M.m.v. Weekkoor.