Adressen:
kerk H. Moeder Gods, Effenseweg 3, 4838 BA Breda
Princenhage: kerk H. Martinus, Haagsemarkt 2, Breda
Prinsenbeek: OLV ten Hemelopneming, Markt 32, 4841 AC Prinsenbeek

Het is noodzakelijk om te reserveren voor de weekendvieringen in Effen, Princenhage en Prinsenbeek. Dit kan telefonisch (076 5412231) of via de mail: info@parochiemariamagdalena.nl Dit kan tot donderdag 18.00uur voor de betreffende zondag.
Ook vragen wij u om een mondkapje te dragen, alle hygiënische maatregelen in acht te nemen en bij klachten thuis te blijven.

Dinsdag 4 mei Dodenherdenking

• 09.00 OLV ten Hemelopneming: Eucharistieviering. Voorganger: Gilbert Razon.
  • 19.00 Online viering vanuit het Kruispunt. Oecumenische viering. Voorganger: Evelyn Quaak / Ed de Kever / Gilbert Razon.

Donderdag 6 mei

• 09.00 H. Martinus: Communieviering. Voorganger: Ed de Kever.

Vrijdag 7 mei

• 09.00 H. Moeder Gods: Eucharistieviering. Voorganger: Gilbert Razon.

Zondag 9 mei

• 09.30 OLV ten Hemelopneming: Eucharistieviering. Voorganger: Fons Burm. M.m.v. cantors.
  • 09.30 H. Moeder Gods: Eucharistieviering. Voorganger: Gilbert Razon. M.m.v. Kerkkoor.
  • 11.00 H. Martinus: Eucharistieviering. Voorganger: Gilbert Razon. M.m.v. weekkoor.

Dinsdag 11 mei

• 09.00 OLV ten Hemelopneming: Gebedsviering. Voorganger: Parochianen.

Donderdag 13 mei Hemelvaart

• 10.00 H. Martinus: Eucharistieviering. Voorganger: Pastoraal team.

Zondag 16 mei

• 09.30 OLV ten Hemelopneming: Communieviering. Voorganger: Parochianen. M.m.v. koor Amicitia.
  • 11.00 H. Martinus: Eucharistieviering. Voorganger: Gilbert Razon. M.m.v. Martinuskoor.