Adressen:
kerk H. Moeder Gods, Effenseweg 3, 4838 BA Breda
Princenhage: kerk H. Martinus, Haagsemarkt 2, Breda
Prinsenbeek: OLV ten Hemelopneming, Markt 32, 4841 AC Prinsenbeek

Vanaf 25 september is het niet meer noodzakelijk om aan te melden voor de vieringen en er vindt ook geen registratie meer plaats. Tevens komt de 1,5 m te vervallen, dus er gelden geen regels meer t.a.v. maximaal aantal mensen.

Verder blijven alle basisregels gelden:  handen wassen, hoesten en niezen in de elleboog, thuisblijven en testen bij klachten en zorgen voor voldoende frisse lucht in binnenruimtes.

Donderdag 21 oktober

• 09.00 H. Martinus: Gebedsviering. Voorganger: Parochianen.

Zondag 24 oktober

• 09.30 OLV ten Hemelopneming: Eucharistieviering. Voorganger: Norbert Schnell.
  • 09.30 H. Moeder Gods: Eucharistieviering. Voorganger: Gilbert Razon, SVD. M.m.v. Kerkkoor.
  • 11.00 H. Martinus: Eucharistieviering. Voorganger: Gilbert Razon, SVD. M.m.v. Weekkoor.

Dinsdag 26 oktober

• 09.00 OLV ten Hemelopneming: Eucharistieviering. Voorganger: Gilbert Razon, SVD.

Donderdag 28 oktober

• 09.00 H. Martinus: Eucharistieviering. Voorganger: Gilbert Razon, SVD.

Zondag 31 oktober

• 09.30 OLV ten Hemelopneming: Communieviering. Voorganger: Parochianen. M.m.v. koor Intermezzo.
  • 09.30 H. Moeder Gods: Eucharistieviering. Voorganger: Gilbert Razon, SVD. M.m.v. M.m.v. Kerkkoor.
  • 11.00 H. Martinus: Eucharistieviering. Voorganger: Gilbert Razon, SVD. M.m.v. Martinuskoor.

Maandag 1 november – Allerheiligen

• 19.00 H. Martinus: Eucharistieviering. Voorganger: Gilbert Razon, SVD. M.m.v. Gelegenheidskoor.