Adressen:
kerk H. Moeder Gods, Effenseweg 3, 4838 BA Breda
Princenhage: kerk H. Martinus, Haagsemarkt , Breda
Prinsenbeek: OLV ten Hemelopneming, Markt 32, 4841 AC Prinsenbeek

Het is noodzakelijk om te reserveren voor de weekendvieringen in Effen, Princenhage en Prinsenbeek. Dit kan telefonisch (076 5412231) of via de mail: info@parochiemariamagdalena.nl Dit kan tot donderdag 18.00uur voor de betreffende zondag. Zie verder op onze site voor alle informatie rond de vieringen en de in acht te nemen maatregelen.

Let op: Vanwege de kou zal er in de maanden januari en februari in de Martinuskerk op donderdag GEEN ochtendgebed zijn om 9.00 uur.

Zondag 17 januari

• 09.30 OLV ten Hemelopneming: Communieviering. Voorganger: Parochianen. M.m.v. Koor JKP
  • 09.30 H. Moeder Gods: Eucharistieviering. Voorganger: Gilbert Razon. M.m.v. Kerkkoor.
  • 11.00 H. Martinus: Eucharistieviering. Voorganger: Gilbert Razon. M.m.v. Martinuskoor.

Dinsdag 19 januari

• 09.00 OLV ten Hemelopneming: Eucharistieviering. Voorganger: Gilbert Razon.

Woensdag 20 januari

• 19.00 Kruispunt: Online Oecumenische Taizéviering.

(let op: deze viering is verplaatst van 18 naar 20 januari).
De viering is live en later te volgen via www.kerkdienstgemist.nl

Donderdag 21 januari

• 09.00 Johanneskerk: Oecumenische Ochtendgebed. Voorganger: Gilbert Razon / Saskia van Meggelen.

Zondag 24 januari

• 09.30 OLV ten Hemelopneming: Eucharistieviering. Voorganger: Gilbert Razon. M.m.v. Combo/Intermezzo.
  • 09.30 H. Moeder Gods: Communieviering. Voorganger: Pieter van Stiphout. M.m.v. Kerkkoor.
  • 11.00 Johanneskerk: Oecumenische Online viering. Voorganger: Gilbert Razon/Saskia van Meggelen. Te volgen via deze link

Dinsdag 26 januari

• 09.00 OLV ten Hemelopneming: Communieviering. Voorganger: Han Geppaart.

Zondag 31 januari

• 09.30 OLV ten Hemelopneming: Communieviering. Voorganger: Parochianen. M.m.v. koor Resonans.
  • 09.30 H. Moeder Gods: Eucharistieviering. Voorganger: Gilbert Razon/Han Geppaart. M.mv. Kerkkoor.
  • 11.00 H. Martinus: Eucharistieviering. Voorganger: Gilbert Razon/Han Geppaart. M.m.v. Weekkoor.

En tot slot…….