Adressen:
kerk H. Moeder Gods, Effenseweg 3, 4838 BA Breda
Princenhage: kerk H. Martinus, Haagsemarkt, Breda
Prinsenbeek: OLV ten Hemelopneming, Markt 34, 4841 AC Prinsenbeek

LET OP: I.v.m. de verbouwing van de kerk in Prinsenbeek en de maatregelen rond het coronavirus, zullen er GEEN  vieringen zijn op zondag  in Prinsenbeek.
Vanaf dinsdag 9 juni zijn wel weer de vieringen op dinsdagochtend hervat. Deze vinden tijdelijk plaats in het Kruispunt, Harmonielaan 24, 4841 VL Prinsenbeek.

Zie verder op onze site voor alle informatie rond de vieringen en de in acht te nemen maatregelen.

NB: Vanaf 1 juli is het niet noodzakelijk om te reserveren voor de vieringen op zondag in de H. Moeder Gods kerk Effen en de H. Martinus te Princenhage.

Zondag 26 juli

• 09.30 uur H. Moeder Gods: Eucharistieviering. Voorganger: Gilbert Razon / Ed de Kever.
  • 11.00 uur H. Martinus: Eucharistieviering. Voorganger: Gilbert Razon / Ed de Kever.

Dinsdag 28 juli

• 09.00 uur Kruispunt: Eucharistieviering. Voorganger: Gilbert Razon / Ben Hendriksen.

Donderdag 30 juli

• 09.00 uur H. Martinus: Gebedsviering. Voorganger: Parochianen.

Zondag 2 augustus

• 09.00 uur H. Moeder Gods: Eucharistieviering. Voorganger: Gilbert Razon / Ed de Kever.

Dinsdag 4 augustus

• 09.00 uur Kruispunt: Communieviering. Voorganger: Ben Hendriksen.

Donderdag 6 augustus

• 09.00 uur H. Martinus: Communieviering. Voorganger: Ed de Kever.

Vrijdag 7 augustus

• 09.00 uur H. Moeder Gods: Gebedsviering. Voorganger: Ben Hendriksen.

Zondag 9 augustus

• 09.30 uur H. Moeder Gods: Eucharistieviering. Voorganger: Gilbert Razon.
  • 11.00 uur H. Martinus: Eucharistieviering. Voorganger: Gilbert Razon.

Dinsdag 11 augustus

• 09.00 uur Kruispunt: Gebedsviering. Voorganger: Parochianen.

Donderdag 13 augustus

• 09.00 uur H. Martinus: Gebedsviering. Voorganger: Parochianen.

Zondag 16 augustus

• 09.30 uur H. Moeder Gods: Eucharistieviering. Voorganger: Gilbert Razon / Han Geppaart.
  • 11.00 uur H. Martinus: Eucharistieviering. Voorganger: Gilbert Razon / Han Geppaart.

Dinsdag 18 augustus

• 09.00 Kruispunt: Communieviering. Voorganger: Han Geppaart.

Donderdag 20 augustus

• 09.00 uur H. Martinus: Eucharistieviering. Voorganger: Gilbert Razon / Han Geppaart.

Zondag 23 augustus

Dinsdag 25 augustus

• 09.00 uur Kruispunt: Eucharistieviering. Voorganger: Gilbert Razon / Han Geppaart.

Donderdag 27 augustus

• 09.00 uur  H. Martinus: Gebedsviering. Voorganger: Parochianen.

En tot slot…….