Adressen:
kerk H. Moeder Gods, Effenseweg 3, 4838 BA Breda
Princenhage: kerk H. Martinus, Haagsemarkt, Breda
Prinsenbeek: OLV ten Hemelopneming, Markt 34, 4841 AC Prinsenbeek

LET OP: I.v.m. de verbouwing van de kerk in Prinsenbeek en de maatregelen rond het coronavirus, zullen er GEEN  vieringen zijn op zondag  in Prinsenbeek.
Vanaf dinsdag 9 juni zijn wel weer de vieringen op dinsdagochtend hervat. Deze vinden tijdelijk plaats in het Kruispunt, Harmonielaan 24, 4841 VL Prinsenbeek.

Zie verder op onze site voor alle informatie rond de vieringen en de in acht te nemen maatregelen.

NB: Vanaf 1 juli is het niet noodzakelijk om te reserveren voor de vieringen op zondag in de H. Moeder Gods kerk Effen en de H. Martinus te Princenhage.

Zondag 5 juli

• 9.30 uur H. Moeder Gods: Eucharistieviering. Voorganger: Gilbert Razon / Ben Hendriksen.
  • 11.00 uur H. Martinus: Eucharistieviering. Voorganger: Gilbert Razon / Ben Hendriksen.

Dinsdag 7 juli

• 09.00 uur Kruispunt: Eucharistieviering. Voorganger: Gilbert Razon / Han Geppaart.

Donderdag 9 juli

• 09.00 uur H. Martinus: Gebedsviering. Voorganger: Parochianen.

Zondag 12 juli

• 09.30 uur H. Moeder Gods: Eucharistieviering. Voorganger: Gilbert Razon / Ben Hendriksen.

Dinsdag 14 juli

• 09.00 uur Kruispunt: Gebedsviering. Voorganger: Parochianen.

Donderdag 16 juli

• 09.00 uur H. Martinus: Eucharistieviering. Voorganger: Gilbert Razon / Ben Hendriksen.

En tot slot…….