Gezins- en tienerdag 17 maart

Gezins – & Tienerdag op 17 maart 2019

Op zondag 17 maart wordt er door het gezinspastoraat van het Sint Franciscuscentrum een gezins- en een tienerdag georganiseerd in de Paulusabdij in Oosterhout.


Jeroen en Dorothea Alting von Geusau zullen spreken voor de echtparen over ‘Groeien in liefde’. Zij zijn verantwoordelijken van Kana, de belangrijkste activiteit voor echtparen en gezinnen van Chemin Neuf. Chemin Neuf is de katholieke gemeenschap die gehuisvest is in de Paulusabdij. Ook al heb je een goed huwelijk, het is nooit ‘af’ en kan altijd intenser.

De tieners gaan aan de slag met het thema ‘Heart of God’. Dat gaan ze ontdekken met een inspirerende workshop en veel actie. Ons hart is vaak verdeeld, maar dat van God niet: Hij is er altijd voor jou en is nooit lui, moe of heeft ‘geen zin’. Op Hem kun je rekenen. Daar duiken we deze middag eens diep in.

Deze dag vindt plaats in de Paulusabdij in Oosterhout, Hoogstraat 80. We beginnen om 11.00 uur met de mis en aansluitend gaan we van een lekkere lunch genieten om krachten op te doen voor een mooie middag. Er is een crèche en een kinderprogramma.
Meer informatie en aanmelding via: www.gezinengeloof.nl.

Print Friendly, PDF & Email