Er zijn vandaag niet zo veel kinderen meer die het vormsel willen ontvangen. Daarom
brengen we al de kinderen van de stad Breda samen, zodat jullie samen een mooie groep zijn.
Het aantal keren is niet zo vaak. We gaan er daarom wel vanuit dat je iedere keer komt. Als je
een keer toch niet zou kunnen, meld je dan ruim op tijd af.

De voorbereiding omvat vijf vrijdagavonden en een zondagochtend. De avonden vinden plaats op het parochiecentrum van de Sint Laurentiuskerk in het Ginneken, Ginnekenweg 331.

Zondag 20 februari worden jullie samen met jullie ouders om half tien ’s ochtends in de Michaelkerk, Hooghout 67, verwacht. Er zijn op die zondag nog meer gezinnen aanwezig. Er wordt gestart met catechese en om 11.00 uur is er een Eucharistieviering waarin jullie worden voorgesteld.

Voorbereidingsbijeenkomsten
– Vrijdag 21 januari
– Vrijdag 4 februari
– Zondag 20 februari